понеділок, 30 березня 2015 р.

Необхідна і цікава професія

Немирівська центральна районна бібліотека прийняла участь у проведенні науково-теоретичної конференції, яка відбулась в Немирівському коледжі будівництва та архітектури ВНАУ.
Участь у конференції взяли студенти землевпорядного відділення коледжу за керівництва завідувача відділенням Січкар О.М.
У наукових доповідях і творчих експериментах студентів на сцені логічно переплелися минуле і майбутнє земельних відносин. Випускниця коледжу, землевпорядник Головенківської сільської ради – Когут Ольга розповіла про особливості своєї роботи.


Зокрема приємно вразила присутніх постановка фрагменту твору І. Нечуя-Левицького "Кайдашева сім’я" про поділ землі між родичами, виконана студентами Б-11 групи та виставка української вишивки основу якої складали вишивки бісером Ткачук Аліси та викладача коледжу Січкар Ольги.



Бібліотекар читальної зали районної бібліотеки виступила з повідомленням про пошук науково-технічної інформації в бібліотеці та про використання комп’ютерних технологій у пошуку інформації.


Розгорнуто книжкову виставку "Мандрує світом землемір – без нього як хазяйнувати? Послужить ще впродовж століть землі, державі і людині", на якій було представлено літературу пов’язану з професією землевпорядника.



Проведений захід дав змогу розширити пізнавальну активність студентів, підвищити інтерес до професії, виховує активного ерудованого фахівця, який зуміє зорієнтуватись у сучасному потоці науково-технічної інформації.

Немає коментарів:

Дописати коментар