четвер, 19 березня 2015 р.

Перші кроки до бібліотеки

18 березня в Немирівській районній бібліотеці для дітей пройшла екскурсія для вихованців старших груп Немирівського дошкільного закладу "Дзвіночок" (вихователі Горохова Т. М., Адаменко Т. В., Пелішенко І. В.).
З захопленням та цікавістю малята слухали розповідь бібліотекаря про казковий дім, де живуть різноманітні книжки. Екскурсію по бібліотеці провела бібліограф Петрова Л. О. Для більшості діточок це була перша зустріч з бібліотекою, вони уважно слухали про те, що таке бібліотека, як в ній поводитись, як користуватися книжечками та журналами. Діти дізналися, що в бібліотеці є читальний зал та абонемент, а ще безкоштовний інтернет-центр, де дітки зможуть разом з батьками поринути у світ цікавої інформації мережі Інтернет .
Дошкільнята відповідали на питання вікторини "Відгадай з якої казки", цікаво пройшла гра – подорож "Чарівна торбинка", де діти відгадували, хто з казкових героїв загубив свої речі. Малята ознайомилися з книжковою виставкою "Мандрівка в країну казок". На завершення зустрічі малята отримали Пам'ятку – запрошення до бібліотеки "Книги читати – все знати".
Діти отримали цікаву інформацію про книгу та бібліотеку і впевнилися, що в час інформаційного буму книга ніколи не застаріє, як джерело знань!

  




Немає коментарів:

Дописати коментар